پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت جوجه کباب تابه ای

دستور پخت جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :

فیله مرغ دو عدد سینه مرغ کامل
 آب لیمو یک چهارم لیوان
پیاز 2 عدد بزرگ
 نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم


طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح ماهی تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل ماهی تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در ماهی تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.

نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :

دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --