دستور پخت جوجه کبابي با برشهاي کدو

جوجه کبابي با برشهاي کدو

مواد لازم :

گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوري
سس سويا 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
شکر 3 قاشق مرباخوري
کدو 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

روي پوست ران جوجه به فواصل يک سانتيمتر از هم با چاقو شيارهايي بزنيد بطوريکه تا حدودي روي گوشت آن نيز برش نازکي بخورد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنيد , مخلوط سس سويا , شکر و آبليمو را افزوده و بهم بزنيد تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوي تيزي مرغ را از جاي شيارها کاملا ببريد و با برشهاي کدو سرخ شده سرو نماييد .

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

    طرز تهيه برشهاي کدو :

    کدو را بصورت مورب خرد کنيد , روغن را در ماهيتابه گرم کرده و کدوها را روي شعله زياد در ان سرخ کنيد تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبليمو و شکر را بيافزاييد و بهم بزنيد .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --