دستور پخت جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی

جوجه چینی را می‌توانید به آسانی با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.

مواد لازم برای 4 نفر :

فیله مرغ : 500 گرم
پودر سوخاری : به میزان لازم
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
نمک : کمی به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه :

مواد لازم براى خواباندن فیله‌ها :
پیاز رنده شده درشت : یک عدد
عسل : یک قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ….. )
زعفران دم شده : یک قاشق غذاخوری غلیظ

طرز تهیه :

فیله‌هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت جوجه چینی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --