دستور پخت جــوجه آشـوكا

طرز تهیه جــوجه آشـوكا

مواد لازم :

 

گوشت جوجه 300 گرم
ماست نصف پيمانه
خامه نصف پيمانه
کره 50 گرم
فلفل دلمه‌اي قرمز 1 عدد
پیاز 1 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه هندي به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي، هويج، لوبياسبز و تربچه براي تزئين

طرز تهيه :

جوجه‌ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، كره، نمك، ادويه و پياز مي‌خوابانيم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده مي‌شود.

اطراف اين كباب را مي‌‌توانيد با فلفل‌دلمه‌اي قرمز، گوجه‌فرنگي، لوبيا‌سبز، تربچه و هر سبزي دلخواه ديگري تزئين كنيد.

نكته: اين كباب بايد تند باشد به همين منظور از فلفل قرمز استفاده كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --