صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت تارت بوقلمون

دستور پخت تارت بوقلمون

تارت بوقلمون

مواد لازم :

آرد يك و نيم پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد
كره 120 گرم
ماست سه قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
بيكينگ‌‌پودر يك قاشق مرباخوری

طرز تهيه خمير :

آرد و بيكينگ‌پودر را با كره هم زده و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنيد تا خمير يك‌دستي به دست آيد. سپس يك ساعت استراحت دهيد. مقداري از خمير را كنار گذاشته و مابقي را در سطح آردپاشي شده پهن كنيد. مواد آماده شده را روي آن ريخته، از خمير نوارهايي را بريده و روي قالب بگذاريد. سپس پنير پيتزا ريخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.

مواد لازم ميانی تارت :

سينه بوقلمون 250 گرم
فلفل دلمه‌اي خلال‌شده يك قاشق غذاخوري
قارچ پنج عدد
پنير پيتزا،  نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه مواد ميانی :

سينه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمه‌اي را به همراه نمك و فلفل تفت دهيد و كنار بگذاريد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --