دستور پخت بیفتک روسی

طرز تهیه بیفتک روسی

مواد لازم برای تهیه بیفتک روسی :

 گوشت ۰/۵ کیلو
 نان کوبیده سوخاری ۶ قاشق غذاخوری
شیر  ۱/۲ استکان
پیاز ۲ عدد
روغن مایع (زیتون) ۱ قاشق سوپخوری
خامه ترش ۳ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۳ قاشق سوپخوری
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه بیفتک روسی :

گوشت را به اندازه کف دست و به قطر ۲ سانت ببرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. آب پیاز، نان کوبیده (قبلا در شیر خیس خورده باشد)، نمک، فلفل و روغن را مخلوط کنید. گوشت را خوب بکوبید تا نرم شود و در این مایه یکی دو ساعت قرار دهید تا کاملا به خوردش رود. سپس گوشت ها را در آرد سوخاری بغلتانید و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. خامه ترش و آب گوشت را بگذارید غلیظ شود و روی گوشت ها بریزید.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *