صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت بيفتك آلزاس (شرق فرانسه)

دستور پخت بيفتك آلزاس (شرق فرانسه)

بيفتك آلزاس (شرق فرانسه)

مدت پخت بيفتك را مي توانيد بر حسب ميل خود كم يا زياد كنيد. بسته به ذوق و سليقه شخصی،هر روی استيك(يا بيفتك) را از ۱ تا ۵ دقيقه سرخ مي كنند…

مواد لازم :

گوشت بیفتکی ۶ تکه
پیاز حلقه حلقه ۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

تابه را داغ كنید و كره را در آن بیندازید و بگردانید تا آب شود. پیاز را در كره تفت بدهید تا بلوری شود. بیفتك را روی پیاز بیندازید، پس از ۳-۴ دقیقه برگردانید، پس از ۳-۴ دقیقه دیگر روی هر بیفتك یك تخم مرغ بشكنید و بگذارید ببندد.(تخم مرغ ها را ۲-۳ ساعت پیش تر از یخچال درآورید.) نمك و فلفل بپاشید و با تابه سر سفره ببرید.

مدت پخت بیفتك را می توانید بر حسب میل خود كم یا زیاد كنید. بسته به ذوق و سلیقه شخصی،هر روی استیك(یا بیفتك) را از ۱ تا ۵ دقیقه سرخ می كنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *