صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت بلوچیز برگر

دستور پخت بلوچیز برگر

آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

من مطمئن هستم که شما طعم این بلوچیز برگرهای کوچک و خوشمزه را می پسندید.

بلوچیز برگر یکی از فست فود های سالم و خوش مزه است که ما طرز تهیه این بلوچیز برگر خوش مزه رو به شما آموزش می دهیم.

آماده سازی و پخت بلوچیز برگر : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بلوچیز برگر برای 12 نفر :

گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب  1300 گرم
 پنیر بلوچیز خرد شده  110 گرم
 پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
 سس تند 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه درشت 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
خردل خشک 1 قاشق چای خوری
نان برگر 12 عدد

طرز تهیه بلوچیز برگر :

ابتدا درون یک ظرف گوشت چرخ کرده، پنیر آبی ( بلوچیز )، پیازچه، سس فلفل تند، فلفل سیاه، نمک و خردل را مخلوط کنید، برای اینکه همه مواد به خورد هم بروند و خوب جا بیفتد آن را ورز می دهیم و روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

شعله کباب پز را زیاد کنید تا گرم شود. توری کباب پز را چرب کنید. مخلوط را به دوازده قسمت تقسیم کنید، و به صورت همبرگر در بیاورید هر طرف همبرگرها را حدودا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند. در آخر بلوچیز برگر آماده شده را به صورت ساندویچ سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --