صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت بریانی مرغ

دستور پخت بریانی مرغ

طرز تهیه بریانی مرغ، یک خوراک خوشمزه و متفاوت

بریانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این بار با مرغ یک بریانی خوشمزه و متفاوت درست کنید

مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ

پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
سیر له شده : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، دارچین، هل، زنجفیل و زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی، کاری، بادیان و زعفران : کمی
ماست : ۲ لیوان
سینه مرغ خرد شده : ۱ عدد
آب : نصف استکان

طرز تهیه بریانی مرغ

پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید.
سیر له شده، نمک و تمامی ادویه ها را اضافه کنید.
سینه مرغ خرد شده را به پیازداغ اضافه کرده و تفت دهید.
نصف استکان آب اضافه کرده و بگذارید سینه مرغ پخته شود.
بعد از پختن زیر گاز را خاموش کرده و ۲ لیوان ماست را اضافه کنید.
زیر قابلمه را در حد گرم شدن روشن کنید.
سپس این مایع را لا به لای برنج دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *