دستور پخت بریانی مرغ

طرز تهیه بریانی مرغ، یک خوراک خوشمزه و متفاوت

بریانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این بار با مرغ یک بریانی خوشمزه و متفاوت درست کنید

مواد لازم برای تهیه بریانی مرغ

پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد
سیر له شده : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، دارچین، هل، زنجفیل و زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
جوز هندی، کاری، بادیان و زعفران : کمی
ماست : 2 لیوان
سینه مرغ خرد شده : 1 عدد
آب : نصف استکان

طرز تهیه بریانی مرغ

پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید.
سیر له شده، نمک و تمامی ادویه ها را اضافه کنید.
سینه مرغ خرد شده را به پیازداغ اضافه کرده و تفت دهید.
نصف استکان آب اضافه کرده و بگذارید سینه مرغ پخته شود.
بعد از پختن زیر گاز را خاموش کرده و 2 لیوان ماست را اضافه کنید.
زیر قابلمه را در حد گرم شدن روشن کنید.
سپس این مایع را لا به لای برنج دم کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت بریانی مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --