دستور پخت برنج چینی

برنج چینی

مواد لازم :

برنج 2 پیمانه
روغن ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز ریز خرد شده 100 گرم
هویج ریز خرد شده 2 عدد
کلم سفید خرد شده 100 گرم
فلفل سبز که برش زده 2 تا 3 عدد
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 1 قاشق چای خوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازچه خردشده 2 عدد

طرز تهیه :

۱ – برنج را آبکش کنید.

۲ – بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.

۳ – سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

۴ – سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.

۵ – نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.

۶ – سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.

۷ – سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --