دستور پخت املت ژامبون بوقلمون، ریکوتا و اسفناج

املت ژامبون بوقلمون، ریکوتا و اسفناج

در طول یک هفته پر مشغله، من می خواهم به پخت نوعی غذای مرکب از گوشت بوقلمون مخلوط شده در تخم مرغ برای صبحانه بپردازم. شما می توانید برای تغییر در عطر و طعم غذا، گوشت، سبزیجات، و حتی ادویه جات ترشی جات اضافه کنید.

این املت از ترکیب تکه‌های ژامبون خرد شده، پنیر ریکوتا، و اسفناج درست شده.

آماده سازی

۱۲ عدد تخم مرغ
¼ فنجان خامه
۱ فنجان پنیر ریکوتا
½ پیاز کوچک
¼ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق غذا خوری سیر و ادویه
۹ اونس اسفنج
۱ پوند ژامبون خرد شده
شما می‌توانید با این مقدار مواد اولیه ۱۵ تکه املت برای چند وعده صبحانه تهیه کنید

دستور پخت

۱. فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و شروع کنید به خرد کردن پیاز.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۲. چهار تخم مرغ، خامه، پنیر ریکوتا، و پیاز را مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۳. در ظرف دیگری، بقیه تخم مرغ‌ها را هم بزنید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۴. سپس تخم مرغ هم زده شده را به محلوط اضافه کنید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۵. ادویه و سیر را اضافه کنید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۶. اسفناج و ژامبون‌ها را اضافه کنید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۷. خمیر را در ماهی تابه یا ظرف شیرینی پزی بریزید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

۴. ظرف را ۳۰-۳۵ دقیقه در ۳۵۰ درجه فارنهایت تا زمانی که به نظر می‌رسد به طور کامل پخته شده است در فر قرار دهید.
ژامبون گوشت خرگوش، ریکوتا و اسفناج نوعی غذای مرکب

این مقدار مواد در مجموع ۱۵ تکه از املت ژامبون گوشت بوقلمون، ریکوتا و اسفناج برای صبحانه می‌دهد. هر تکه شامل ۱۱۳.۸ کالری، ۸.۲۶g چربی، ۲.۴ گرم کربوهیدرات خالص، ۱۱.۴۶g پروتئین‌ می‌باشد

یک دیدگاه برای " دستور پخت املت ژامبون بوقلمون، ریکوتا و اسفناج " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --