دستور پخت املت در فر

طرز تهیه املت در فر

مناسب برای : غذای دانشجویی
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه املت در فر برای 3 نفر :

 تخم مرغ  4 عدد
 فلفل دلمه رنگی از هر رنگ 1 قاشق غذا خوری
 سوسیس حلقه ای خرد شده 2 عدد
 پیازچه خرد شده 1 عدد
 سیر ریز خرد شده خیلی کم
 گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
 رب گوجه فرنگی  1 قاشق چای خوری
 زردچوبه  به میزان لازم
 فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم
زعفران آب کرده غلیظ 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه املت در فر :

سبزيجات را با كمى كره وروغن زيتون زرد چوبه و رب گوجه يك تفت كم ميدهيم.

سوسيس را تفت ميدهيم .
تخم مرغ را با زعفران ونمك كمى هم ميزنيم.

در يك ظرف همهء مواد رو مخلوط ميكنيم .
ظرف مناسب فر را كمى با كره چرب ميكنيم.

مخلوطمان را داخل قالب ريخته و در فر داغ 200 درجه سانتى گراد با پوشش قرار ميدهيم.

چند سوراخ روى پوششمان ايجاد ميكنيم ( اگر از فويل استفاده ميكنيد ) من يك بشقاب مناسب روى ظرفم قرار دادم كه كمى از اطراف بخار غذا بيرون مى آمد …

بعد از يك ربع … پوشش آن را برداشته و كمى هم بدون پوشش در فر قرار ميدهيم ( در اين زمان در صورت دلخواه كمى پنير پيتزا روى املت بريزيد كه من اين كار را نكردم ) ديگه كم كم آماده خوردن است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --