صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور پخت اسپاگتی با سس مرغ

دستور پخت اسپاگتی با سس مرغ

اسپاگتی با سس مرغ

مواد لازم :

ماکارونی 225 گرم
مرغ 200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 50 میلی لیتر
آویشن 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره 2 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه :

    روغن را در ظرفی همراه با پیاز و سیر به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم ( البته زمان را نصف می کنیم ) سپس ظرف دیگری را روی حرارت قرارداده و اسپاگتس را در آن پخته و سپس آبکش می کنیم . سپس ظرف را از ماکروویو بیرون آورده و مرغ را به آن همراه ادویه جات افزوده و خوب به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم ( با درب بسته ) سپس ظرف را از ماکرو ویو بیرون آورده و بعد رب گوجه و پوره و بعد آبلیو و شکر و جعفری را افزوده به مدت 6 دقیقه مواد را با درجه بالا در دستگاه قرار می دهیم و با درب بسته سپس اسپاگتی را همراه کره و نمک و فلفل روی حرارت تفت می دهیم و در ظرف مخصوص ریخته و سس را روی آن ریخته و سرو می کنیم .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --