دستور پخت استیک ماهی هالیبوت

طرز تهیه استیک ماهی هالیبوت

زمان آماده سازی60 دقیقه
زمان پخت20 دقیقه

مواد لازم برای استیک ماهی هالیبوت | ماهی تازه و خوشمزه

سیر خرد شده 1 حبه
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
فیله ماهی هالیبوت 170 گرم

ماهی دارای خواص بی نظیری است که به ندرت در ماده غذایی دیگری پیدا میشود و به همین دلیل هم کارشناساتن تغذیه توصیه میکنند ماهی حدداقل هفته ای یکی دو بار مصرف شود. برای این که برنامه غذایی شما تکراری نشود شاید بهتر باشد با روش های مختلف پخت ماهی آشنا شوید. طرز تهیه استیک ماهی سالم و خوشمزه را در ادامه میخوانید. به جای هالیبوت میتوانید از ماهی های مشابه دیگر هم استفاده کنید.

طرز تهیه استیک ماهی

مرحله اول:

در کاسه ای شیشه ای سیر، روغن زیتون، ریحان، نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. (می توانید از ریحان تازه و ریز شده هم استفاده کنید.) فیله ها را در یک ظرف قرار دهید و مخلوط آماده را روی آن بریزید به طوری که کاملا آغشته شوند. فیله ها را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها خوب به خورد فیله ها بروند.

مرحله دوم:

از یک تابه دو طرفه یا گریل یا کباب پز برای کباب کردن استیک فیله ماهی هالیبوت استفاده کنید. فقط کافیست فیله ها را از یخچال در بیارید و کاملا از مخلوط جدا و هر طرف ماهی را به مدت 5 دقیقه کباب کنید تا به رنگ طلائی مایل به قهوه ای دربیاید. از طعم لذیذ استیک ماهی لذت ببرید.

7 دیدگاه برای دستور پخت استیک ماهی هالیبوت ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --