دستور پخت آبگوشت قنبید

طرز تهیه آبگوشت قنبید

کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر برای آبگوشت قنبید :

 گوشت گوسفند ۶۵۰ گرم
کلم قمری دو عدد
پیاز خرد کرده  یک عدد
 نخود و لوبیا سفید  ۱۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده ۲ عدد
زردچوبه یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه آبگوشت قنبید:

      مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

      در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *