صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور تهیه سالاد بادام غذای کامل و رژیمی

دستور تهیه سالاد بادام غذای کامل و رژیمی

طرز تهیه سالاد بادام غذای کامل و رژیمی

 

سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 

 

مواد لازم:

-فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد

-فلفل دلمه‌ای زرد: ۱ عدد

-فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد

-پیاز قرمز: ۱ عدد

-تربچه: ۱ عدد

-کلم: یک چهارم ۱ عدد

-هویج: ۲ عدد

-برگ گشنیز: ۳ الی ۴ عدد

-بادام زمینی (برشته شده): ۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم سس:

-آب لیمو سنگی: نصف یک عدد

-زنجبیل (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری

-سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه

-سس کچاپ چیلی: ۱ قاشق چای خوری

-نمک: به مقدار لازم

-پاپریکا: به مقدار لازم

-کره بادام زمینی: ۲ قاشق چای خوری

-آب جوش: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری

 

 

طرز تهیه:

سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آن‌ها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 

طرز تهیه سس:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *