صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور تهیه سالاد اندونزیایی بسیار خوشمزه

دستور تهیه سالاد اندونزیایی بسیار خوشمزه

سالاد اندونزیایی بسیار خوشمزه

 

مواد لازم :

 

سیب زمینی 0/5 کیلو
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
نخود فرنگی 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیارشور 300 گرم
سس مایونز به میزان لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 250 گرم
کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل) 300 گرم

 

این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد اندونزی ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --