صفحه اصلی / آموزش آشپزی / دستور تهیه سالاد الویه

دستور تهیه سالاد الویه

سالاد الویه

سالاد الویه از خوش خوراک‌ترین غذا‌های سرد است که سریع هم آماده می شود.

مواد لازم

• سیب زمینی ۵ عدد متوسط
• نصف سینه مرغ
• تخم مرغ آبپز ۲ عدد
• نخود فرنگی ۴/۱ لیوان
• پیاز متوسط ۱ عدد
• هویج پخته ۱ عدد نگینی شده (دلخواه)
• سس مایونز یه شیشه متوسط
• خیار شور نگینی نصف لیوان
• آبلیمو ۳ ق غ
• نمک، زرد چوبه به مقدار لازم

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و بعد آبپز کنید. بعد از پخته شدن و کمی خنک شدن پوست آن را بگیرید و رنده کنید.
برای آن که مواد بهتر مخلوط شود خوب است که سیب زمینی ها را کمی در یخچال بگذارید.
سینه مرغ را که به همراه ادویه و پیاز پخته اید ریش ریش کنید و به سیب زمینی خنک شده اضافه کنید.
حالا سس مایونز، هویج پخته، تخم مرغ آبپز رنده شده، کمی نمک، خیار شور نگینی و آبلیمو را افزوده و هم بزنید.
سپس در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را به دلخواه با سس مایونز، هویج و نخود فرنگی تزیین کنید. بهتر است دو ساعت داخل یخچال بماند تا کاملا سرد شود.
اگر این سالاد را با نان باگت و نوشیدنی میل کنید لذتبخش تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *