دستور تهیه برانی یا آش کلم قمری

برانی یا آش کلم قمری

مواد لازم :

کلم قمری کوچک و بدون رگ و ریشه( پوست کنده و حبه قندی خرد شود . ) پنج عدد
لپه یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق
آب مرغ یا آب گوشت مقداری
نمک و فلفل کمی
برنج نصف پیمانه
پیاز داغ فراوان
سبزی : معمولا فقط تره – جعفری است ( و یا به ضافه کمی گشنیزالبته به دلخواه) به مقدار لازم
کشک و نعنا داغ و سیر و پیاز داغ و زعفران دم کرده برای تزیین

طرز تهیه :

شب قبل برنج را بدون نمک خیس کنین تا موقع پخت کاملا وا بره . لپه را نیز از قبل خیس کنین . کلم قمری را با کمی روغن تفت دهید و سپس کمی زردچوبه بزنین . پیاز داغ اضافه کنین . لپه را با آب مرغ بپزین و سپس برنج را افزوده و آب بریزین تا کاملا برنج بپزه. سبزی را خرد کرده و در انتها به کلم قمری و لپه و برنج اضافه کنین .

غذاتون آب زیاد نداشته باشه .باید کاملا جا بیافته . سپس با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --