آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ

سینه مرغ پخته و خورد شده : ۱ عدد
نان تست : ۱ بسته
جعفری خرد شده : نصف لیوان
پیازچه خرد شده : ۵ عدد
خیار شور خرد شده : نصف لیوان
گردوی خرد شده : نصف لیوان
ماست خامه یی : یک لیوان
سس مایونز : نصف لیوان
نمک،فلفل و آبلیمو بمیزان لازم
ابتدا سینه مرغ و با پیاز و یک حبه سیر و یک تکه کوچیک هویج بزارین تا بپزه بعد به تکه های کوچک برش بزنید حالا جعفری،پیازچه،خیارشور،گردو،ماست خامه یی،سس،نمک،فلفل و ابلیمو رو بهش اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و نیم ساعت بزارین‌ کنار تا مزه ها با هم ترکیب بشه.
سپس اطراف نون تست رو برش بزنید در قالب مورد نظر کیسه فریزر باز کنید و نان تست و داخل قالب روی کیسه فریزر بزارید طوری بزارید ته قالب رو بپوشونه از مواد مرغ لابلای نون تست بزارین و به همین ترتیب ادامه بدین تا انتها قالب پر میشه( لایه آخر باید نان تست باشه)بمدت دو ساعت بزارین داخل یخچال سپس روی کیک و اطرافش رو سس بزنید و تزیین کنید.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --