صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آشنایی با طرز تهیه بورک گوشت و پنیر

آشنایی با طرز تهیه بورک گوشت و پنیر

آشنایی با طرز تهیه بورک گوشت و پنیر

مواد لازم

  1. 250 گرم گوشت چرخ کرده
  2. 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  3. 1/2 پیمانه نخود و ذرت پخته
  4. پنیر موزارلا به میزان لازم
  5. 1 عدد پیاز متوسط
  6. نمک فلفل ادویه پودر آویشن به میزان لازم
  7. خمیر یوفکا
    1. ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده کمی تفت میدیم بعد گوشت چرخ شده اضافه میکنیم به همراه اودیه جات و رب خوب سرخ بشه بعد ذرت و نخود اضافه میکنیم کمی بهمراه گوشت تفت میدهیم

      حالا به اندازه دو قاشق مواد رو خمیر بهمراه پنیر میریزیم و رول میکنیم

      در روغن سرخ میکنیم نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --