آشنایی با طرز تهیه بورک پای گوشت

 بورک پای گوشت

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی (نگینی خرد شده): ۵۰۰ گرم
  • روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز (خرد شده): یک عدد
  • فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
  • فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم خمیر

  • آرد: ۴ پیمانه
  • روغن: یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
  • شیر: یک پیمانه
  • آب: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • طرز تهیه

    ۱. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت را از قبل جداگانه پخته و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا برشته شود. فلفل قرمز، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

    ۲. برای تهیه خمیر، آرد، نمک، یک دوم پیمانه روغن، شیر و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۳. خمیر را حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به اندازه قالب پای پهن کنید. خمیر را به قالب پای انتقال دهید.

    ۴. یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را روی خمیر بمالید و قسمت وسط خمیر را کمی گود کنید. مخلوط گوشت را روی خمیر پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک پای گوشت " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --