پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ

آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ

آشنایی با طرز تهیه بورک مرغ لذیذ

مواد لازم برای4 نفر

  1. 400 گرم مرغ چرخ کرده
  2. 1 بسته خمير یوفکا
  3. 300 گرم قارچ
  4. 1 عدد فلفل دلمه ای(ترجیحا از 3 رنگ قرمز، زرد و سبز استفاده کنید)
  5. به میزان لازم پنیر پیتزا
  6. به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین
  7. 4 قاشق غذا خوری آلوبخارا ریز شده
  8. 2 عدد پیاز
  9. 1 عدد زرده تخم مرغ
  10. به میزان لازم کنجد و ساه دانه
  11. 100 گرم کره
  12. به میزان لازم زعفران دم کرده

مراحل

  1. پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده (به پياز زردچوبه بزنید که رنگش قشنگ تر بشه) ،سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و آلو بخارا را به مواد اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل و دارچین بزنید ، در این لحظه فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه بذارید تا گرم شود.

    در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و روی خمیر را با کره آب شده آغشته نمایید تا نرم شود و موقع پیچیدن نشکند ، سپس 2 قاشق از مخلوط مرغ را درون خمیر ریخته و 2 قاشق پنیر پیتزا (اگر پر پنیر دوس دارید 3 قاشق) را روی مخلوط بریزید دو طرف مخلوط را با خمیر ببندید و خمیر ها را رول کنید
    در نهایت کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را روی آن قرار دهید
    زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و با برس روی رول ها بمالید سپس کنجد و سیاه دانه را روی آن بپاشید.
    سینی را درون فر قرار دهید تا آماده شوند. 30 دقیقه برای پخت آن کافی است.
    بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید. پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد 15 _ 20 عدد بورک به شما میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --