پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آشنایی با طرز تهیه بورک صدفی

آشنایی با طرز تهیه بورک صدفی

بورک صدفی

مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 استکان ماست(حدود 84 گرم)
‌1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان آب(حدود 100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 قاشق مرباخوری نمک
آرد به مقدار لازم
برای داخل بورک:
200 گرم کره و یا مارگارین
برای داخل بورک:
پنیر و یا مواد گوشتی ویا هر چیزی که دوست دارید

طرز تهیه:

تمام مواد مایع را در ظرفی ریخته مخلوط میکنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر را با کنترل میریزیم و خمیری که نرم است و به دست نمیچسبد آماده میکنیم. حداقل 15 دقیقه و اگر بیشتر وقت داریم زمان بیشتری به خمیر استراحت میدیم.

در این فاصله کره را آب میکنیم و کنار میذاریم خنک شود 2 قاشق از کره را برای زدن روی بورک کنار میذاریم. خمیر را به 4 قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را تا جایی که میتونیم نازک باز میکنیم روی خمیر ها روغن میزنیم و روی هم میذاریم و روی لایه آخر هم روغن میزنیم. سپس از کناره ها تا جایی که میتونیم خمیر را میکشیم . سپس خمیر را کیپ رول میکنیم و داخل یک سینی میذاریم و روی خمیر را میپوشانیم و نیم ساعت استراحت میدیم..

سپس خمیر را با اندازه یک انگشت برش میزنیم(برش ها پهن نباشد)و هر برش را آرام با وردنه و فشار کم باز میکنیم از مواد داخل روی خمیر میذاریم و آرام میبندیم . کره آب شده که کنار گذاشته بودیم را با فرچه روی بورک ها میزنیم. در فر گرم 180 درجه تا وقتی که خوب سرخ شود میپزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --