آشنایی با طرز تهیه بورک صدفی

بورک صدفی

مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 استکان ماست(حدود 84 گرم)
‌1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان آب(حدود 100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 قاشق مرباخوری نمک
آرد به مقدار لازم
برای داخل بورک:
200 گرم کره و یا مارگارین
برای داخل بورک:
پنیر و یا مواد گوشتی ویا هر چیزی که دوست دارید

طرز تهیه:

تمام مواد مایع را در ظرفی ریخته مخلوط میکنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر را با کنترل میریزیم و خمیری که نرم است و به دست نمیچسبد آماده میکنیم. حداقل 15 دقیقه و اگر بیشتر وقت داریم زمان بیشتری به خمیر استراحت میدیم.

در این فاصله کره را آب میکنیم و کنار میذاریم خنک شود 2 قاشق از کره را برای زدن روی بورک کنار میذاریم. خمیر را به 4 قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را تا جایی که میتونیم نازک باز میکنیم روی خمیر ها روغن میزنیم و روی هم میذاریم و روی لایه آخر هم روغن میزنیم. سپس از کناره ها تا جایی که میتونیم خمیر را میکشیم . سپس خمیر را کیپ رول میکنیم و داخل یک سینی میذاریم و روی خمیر را میپوشانیم و نیم ساعت استراحت میدیم..

سپس خمیر را با اندازه یک انگشت برش میزنیم(برش ها پهن نباشد)و هر برش را آرام با وردنه و فشار کم باز میکنیم از مواد داخل روی خمیر میذاریم و آرام میبندیم . کره آب شده که کنار گذاشته بودیم را با فرچه روی بورک ها میزنیم. در فر گرم 180 درجه تا وقتی که خوب سرخ شود میپزیم.

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک صدفی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --