آشنایی با طرز تهیه بورک ترد سیب زمینی

بورک ترد سیب زمینی

مواد داخل بورک

8_12 عدد نان یوفکا مثلثی
1 عدد پیاز
3_4 عدد سیب زمینی آبپز شده
نمک و فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
مواد سس
1.5 پیمانه روغن
1 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ‌
مواد رویه ‌
 دو عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد سوخاری
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز شده را پوست کنده و رنده یا له کنید ،در ماهیتابه کره را روغن بریزید و پیاز ها را تفت دهید تا نرم شفاف شوند نمک،فلفل و ادویه بزنید و سیب زمینی له شده را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود،مواد سس را در کاسه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند،نان یوفکا را روی سطح کار گذاشته و سس را با فرچه روی تمام قسمتهای یوفکا بزنید
از مواد سیب زمینی یک تا دو قاشق در کناره یوفکا بذارید و رول کنید،تمام یوفکا ها را به این شکل آماده کنید(اگر بورک ها را در یخچال حدود 1 ساعت استراحت دهید نتیجه بهتره) بعد بورک ها را از یخچال خارج کنید و ابتدا در ظرف آب یا تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید،ودر روغن داغ سرخ کنید

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بورک ترد سیب زمینی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --