آشنایی با طرز تهیه بوروک لاز

بوروک لاز

مواد لازم

  1. 1 بسته خمیر یوفکا کاله مستطیلی
  2. 250 گرم گوشت چرخ شده
  3. 1/2 سینه مرغ آبپز
  4. پنیر پیتزا به میزان دلخواه
  5. 100 گرم قارچ بلانچ شده
  6. 1 عدد پیاز نگینی متوسط
  7. جعفری ساطوری مقداری
  8. 1 ق غ فلفل دلمه نگینی
  9. نمک فلفل زردچوبه دارچین

مراحل

  1. سلامممم به دوستان عزیزممم برای تهیه این بوروک خوشمزه باید ابتدا پیاز رو با ادویه ها تفت بدیم و بعد که سبک شد گوشت رو اضافه کنیم و خوب تبت بدیم تا کاملا بوی گوشت گرفته بشه حالا مرغ خرد شده و قارچ و جعفری و فلفل دلمه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم

    کف ظرف سوفله خوری یه پیرکس رو با کمی کره چرب می کنیم و یک عدد یوفکا قرار میدیم کمی پنیر پیتزا می پاشیم و مواد رو روی پنیر میریزیم و باز کمی پنیر و روی پنیر دوباره یک یوفکا قرار میدیم این مار رو تا سه الی چهار لایه انجام میدیم و در آخر روی یوفکا فقط پنیر می پاشیم
    فر. و در دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم می کنیم و ظرف رو در طبقه وسط فر برای ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیر کاملا آب و برشته بشه حالا بوروک ما امادس میتونید برش بدید و سرو کنید نوش جان 🌹🥰❤️
    نکته:اگر خمیر یوفکاتون از نوع نازک هست باید از دو یا سه نان استفاده کنید و برای اینکه خمیر ها بهم بچسبه و جدا نشه باید بینشون حتما کمی ماست وکره و زده تخم مرغ مخلوط شده با فرچه بزنید تا ظاهر کارتون شکیل 🥰باشه

یک دیدگاه برای " آشنایی با طرز تهیه بوروک لاز " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --