پشتیبان 1
پشتیبان 2
کارشناس فروش
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / آشنایی با طرزتهیه بورک پیچ گردویی

آشنایی با طرزتهیه بورک پیچ گردویی

طرزتهیه بورک پیچ گردویی

مواد لازم خمیر بورک:

شیر …………………….. 1 لیوان
آب ولرم ………………… 1 لیوان
روغن مایع ……………… 1 فنجان
تخم مرغ ……………….. 2 عدد
نمک ……………………… 1 قاشق غذاخوری
خمیرمایه ……………….. 1 قاشق غذاخوری
شکر ……………………… 1 قاشق مرباخوری
آرد ……………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل بورک:
کره ……………………… 200 گرم
مغز گردو ……………….. 400 گرم(خرد شده)
.
طرز تهیه:
در ظرف گود مناسبی آب ولرم، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کرده و بعد از 10 دقیقه شیر ، روغن مایع، تخم_مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. خمیر عمل آمده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به شکل دایره باز می کنیم. سطح اولین لایه ی خمیر را کاملا به کره ی ذوب شده، آغشته می کنیم و روی آن را با مغز گردو ی خرد شده می پوشانیم سپس لایه ی دوم خمیر را روی لایه ی اول طوری قرار می دهیم که کاملا روی آن را بپوشاند و کناره های خمیر را نیز با دست به هم فشار می دهیم تا لایه های خمیر به هم متصل شود سپس سطح لایه ی دوم خمیر را به کره آغشته کرده و با مغز گردوی خرد شده می پوشانیم و به این ترتیب تا آخرین لایه ی خمیر، ادامه می دهیم و برای آخرین لایه ی خمیر فقط سطح آن را با کره می پوشانیم. روی خمیر 8 لایه ی حاصل را با انگشتان دو دست به آرامی و با دقت فشار می دهیم و خمیر را با دست به آرامی باز می کنیم طوری که خمیرِ 8 لایه مان شبیه به خمیر یک لایه ی ضخیم شود یعنی لایه ها تقریبا با هم یکی شود. اجازه می دهیم خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند سپس به وسیله ی یک پیتزابُر یا یک چاقوی خیلی تیز، خمیر را به صورت نوارهایی به عرض 2 بند انگشت برش می دهیم. سر و تهِ هر نوار را در دو دست گرفته و به آرامی پیچ می دهیم و نوار پیچ خرده را در سینی فر که کف آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم و به این ترتیب تمام نوارهای خمیر را پیچ داده و کنار هم در سینی فر می چینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بورک بپزد و روی آن برشته و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و آن را برش زده و سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

-- بارگیری کد امنیتی --